Basisabonnement

Let’s Talk Family Business verbindt familiebedrijven aan elkaar met behulp van een platform. Voor en door familiebedrijven met als doel te leren van om van elkaar te leren, van elkaars fouten en van elkaars successen.

Als bedrijf sluit je een basisabonnement om gebruik te maken van al deze kennis en kunde. Dit biedt direct vele voordelen. Eén daarvan is een jaarlijkse bedrijfsscan. Hierbij wordt een momentopname gemaakt (zie figuur). Door de uitkomst te vergelijken met andere familiebedrijven wordt inzichtelijk waar verbeterpunten liggen. Bovendien ontdek je waar je als bedrijf al in uitblinkt.

Aanvullende diensten

Bovenop het basisabonnement kun je gebruik maken van aanvullende diensten, zoals een dieptescan op een bepaald bedrijfsonderdeel of een strategische sessie met het directie- of managementteam.

Hoe je abonnement in totaliteit is samengesteld is maatwerk. Net als de looptijd. Deze is flexibel en naar behoefte. Niet ieder familiebedrijf bevindt zich namelijk in dezelfde fase, heeft dezelfde omvang of werkt in dezelfde branche. De behoefte is daarom altijd anders. Juist de diversiteit maakt ons platform enorm interessant en leerzaam.

Ons doel is het verbeteren en versterken van familiebedrijven, zodat deze over alle (toekomstige) generaties heen de doelstellingen blijven realiseren.

Lees meer over het basisabonnement en onze aanvullende diensten .

Meer weten? Neem contact met ons op: