Het basisabonnement kun je flexibel aanvullen naar eigen wens. Is er behoefte aan een workshop op maat? Een strategische heisessie met moderator of individuele coaching? Geen probleem!
Deze aanvullende opties bovenop het basisabonnement geven een verdiepingsslag waar nodig. Zo krijg je nog meer focus op je doelen of dat extra inzicht wat je nodig hebt.

De mogelijkheden op een rij:

Basisabonnement

Kennis opdoen was nog nooit zo eenvoudig. Met het basisabonnement van Let’s Talk Family Business krijg je meteen toegang tot een schat aan informatie en contacten. Inbegrepen in het basisabonnement: 

Bedrijfsscan

We beginnen altijd met het maken van een analyse van jouw organisatie zoals deze nú is. Waar sta je op dit moment? En waar wil je naartoe? Je krijgt inzicht in sterkten, zwaktes en verbeterpunten. De basis is jouw visie op de toekomst in vergelijking met andere familiebedrijven.

Gratis quickscan

Een voorproefje? Krijg gratis en vrijblijvend onze Zelfscan toegestuurd!

Bijeenkomsten

Laat je inspireren en adviseren door andere familiebedrijven van dezelfde grootte op één van de bijeenkomsten of talkshows. Interactief en informatief met iedere keer een ander actueel thema. Geen commerciële insteek.

Sparringspartners

Een sparringpartner levert waardevolle inzichten. Binnen ons netwerk bieden we suggesties. Dit zijn voor jou interessante gesprekspartners die tijd maken om één-op-één met je te sparren over kansen, bedreigingen en valkuilen.

Roadmap

Een plan van aanpak met daarin een overzicht van de te nemen stappen op zowel de korte als langere termijn. Uitgesplitst per onderdeel en per afdeling. Samen kijken we naar de prioriteitsstelling en zelf bepaal je het tijdspad.

Projectmanager

Ontvang regelmatig een update over de voortgang en resultaten van je eigen aanspreekpunt van Let’s Talk Family Business. De frequentie bepalen we in overleg en kan variëren in tijd. Zo zorgen we samen voor de borging van de verbeterprocessen.

Aanvullende abonnementen

Het basisabonnement kun je flexibel aanvullen naar eigen wens. Is er behoefte aan een workshop op maat? Een strategische heisessie met moderator of individuele coaching? Geen probleem!

Deze aanvullende opties bovenop het basisabonnement geven een verdiepingsslag waar nodig. Zo krijg je nog meer focus op je doelen of dat extra inzicht wat je nodig hebt. De mogelijkheden op een rij:

Kennis

Bovenop alle kennis in het basisabonnement kun je flexibel extra ontvangen. In verschillende vormen. Allemaal naar behoefte.

Kennisbank
Krijg onbeperkt toegang tot onder andere handleidingen, templates, praktijkvoorbeelden, White papers die jouw verbeterprocessen makkelijker maken en bovendien versnellen. Leer van de ervaringen van andere familiebedrijven die dezelfde tools toepassen.

Workshops
Kennis opdoen, inzicht verkrijgen, draagvlak creëren. Een workshop helemaal afgestemd op jouw bedrijf is een perfect middel om hieraan bij te dragen.

Bijeenkomst op maat
Heb je een specifiek vraagstuk of thema wat speelt binnen je bedrijf? Wij zorgen voor een adviesraad op maat. Samengesteld uit ervaringsdeskundigen van andere familiebedrijven die hun eigen inzichten en adviezen met plezier willen delen.

Toekomst

Een plan van aanpak op maat geeft handvatten om direct mee aan de slag te gaan. Wil je een stap verder? Samen nemen we de strategische en operationele processen onder de loep, zodat je helemaal toekomstproof bent.

Projectmanagement
Hoe pas je de door jouw gekozen tools succesvol toe en behaal je het gewenste resultaat zo optimaal mogelijk? We houden een spiegel voor bij iedere stap. Je krijgt terugkoppeling op de voortgang van andere familiebedrijven. Daarmee borg je het verbeterproces en heb je beschikking tot een schat aan ervaring en kennis.

Strategisch kader
Is de strategie van jouw bedrijf transparant, concreet en voor iedereen duidelijk? Met behulp van kritische vragen houden we een spiegel voor om ambitie en visie voor alle doelgroepen inzichtelijk te houden.

Strategische scan
Eén of meerdere onderdelen, zoals Marketing/Sales, Operations, HRM of Innovatie worden strategisch getoetst op haalbaarheid en onderbouwing.

Operationele scan
Krijg inzicht in de haalbaarheid van de operationele strategie van Marketing/Sales, Operations, HRM of Innovatie. Zijn de mensen, middelen en organisatie op voldoende niveau om de doelstellingen te realiseren? De uitkomst van deze scan is een plan van aanpak met verbeterpunten.

Financiële scan
Samen kijken we naar de financiële cijfers. We toetsen op onderbouwing, continuïteit en financiële bedrijfsvoering.

Dieptescan
IT, Communicatie, Compliance en Legal. Meer duidelijkheid op één of meerdere van deze onderdelen. Voldoet het bedrijf aan de gestelde regelgeving? Klopt de juridische structuur? Wat is de opvolgingsstrategie? Samen maken we dit helder.

Team

Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van je bedrijf. Door met zorg te kijken naar individuele- en teambehoeften werk je constructief aan een duurzame relatie.

Teamcoaching
‘Alle neuzen dezelfde kant op’ is een jarenlange gevleugelde uitspraak. Wat je echt wilt, is dat jouw teams samenwerken aan de toekomstvisie en ambities van het bedrijf. Je komt in contact met familiebedrijven die hier al succesvol in zijn en krijgt de mogelijkheid een kijkje achter de schermen te nemen. De invulling van dit traject is maatwerk.

Coaching
Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren aan de doelstellingen van het bedrijf. Dit geldt niet alleen voor DGA’s, maar juist ook voor familieleden, directie, beoogde opvolgers en succesbepalende medewerkers. Je krijgt, geheel afhankelijk van je wensen, de mogelijkheid om te leren van vak- en lotgenoten bij andere familiebedrijven.

Heisessie
Wil je met je team een dag(deel) met elkaar brainstormen over de toekomstvisie? Geheel naar jouw wensen nemen we de organisatie uit handen. Inclusief locatie en dagvoorzitter.

Mediatie
Conflicten voorkomen of oplossen. In ieder bedrijf is hier wel eens behoefte aan. Een onafhankelijk derde van Let’s Talk Family Business maakt gevoelige onderwerpen bespreekbaar.

Nieuwsgierig geworden?

Laat hier je telefoonnummer en emailadres achter en wij nemen geheel vrijblijvend en kosteloos contact met je op om onze werkwijze uit te leggen en samen te bekijken hoe we jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.