Roundtable Familiecultuur: Klaar voor de Toekomst

“Familiecultuur: Klaar voor de Toekomst”

Familiebedrijven hebben een bedrijfscultuur waar veel andere organisaties wel eens jaloers op zijn. Er wordt veel gesproken over de positieve kenmerken van de zogenaamde familiecultuur, zoals de hoge betrokkenheid en loyaliteit van medewerkers. Er kunnen echter ook negatieve aspecten aan zitten, want het kan door de focus op familiaire en persoonlijke relaties ook een stuk moeilijker zijn om de oude traditionele wijze van werken te veranderen. En soms is drastisch veranderen hard nodig wanneer externe ontwikkelingen dit vereisen, zoals een veranderende arbeidsmarkt en steeds verdergaande digitalisering.

Ben je benieuwd of jouw bedrijfscultuur nog voldoende bijdraagt aan de continuïteit van de onderneming? Ga je de wedstrijd ermee winnen of kan het (op termijn) een rem worden op een verdere ontwikkeling? Welke kenmerken wil je behouden en van welke aspecten moet je op termijn afscheid nemen? En hoe kan je dit voor elkaar krijgen?

Tijdens deze kleinschalige bijeenkomst ga je met een aantal andere vertegenwoordigers van familiebedrijven in gesprek en kan je jouw bedrijfscultuur vergelijken met die van andere familiebedrijven. Hoe kijken zij ertegenaan? Hoe zorgen zij dat de familiecultuur ‘up to date’ blijft en past bij de toekomstvisie? En dan bij voorkeur zonder de mooie kenmerken van de familiecultuur kwijt te raken?

Agenda:
Ontvangst  14.00 – 14.30 uur
Start            14.30 – 16.00 uur
Pauze          16.00 – 16.30 uur
Vervolg       16.30 – 17.30 uur
Borrel         17.30 – 18.30 uur

Let op!
Deze bijeenkomst is bedoeld voor de directieleden van familiebedrijven en deelname is gratis, maar niet gegarandeerd bij aanmelden. Om te voorkomen dat er concurrenten bij elkaar aan tafel komen, wordt alleen de eerste aanmelding uit een bepaalde branche geaccepteerd!

 

Inschrijving Rondetafelgesprek 22 februari 2022

Let op: Inschrijvingen worden niet automatisch geaccepteerd in verband met beperkte plaatsen. Na verzenden zullen wij een selectie contacteren met een officiële uitnodiging voor het event.

Datum

feb 22 2022
Expired!

Tijd

14:30 - 18:30
De Engel

Locatie

De Engel
Wallerweg 2, 3991 DM Houten

Organisator

Lets Talk Family Business
Email
info@ltfb.nl