Roundtable Ondergeschoven Kindjes

Wat zijn in jouw bedrijf de ondergeschoven kindjes? Welke risico’s loop je door ze niet tijdig of voldoende grondig aan te pakken? Door ervaringen en inzichten uit te wisselen met andere familiebedrijven kan je voorkomen dat je hierdoor overvallen wordt.

Bij ieder bedrijf zijn processen en onderdelen te vinden die achterlopen in de ontwikkeling, omdat door snelle groei de prioriteit op andere aspecten heeft gelegen, door gebrek aan financiële middelen of omdat ze als minder belangrijk of urgent worden gezien. Dit is normaal, want je kan nu eenmaal niet alles tegelijk oppakken en niet alles is even belangrijk. In sommige gevallen kan dit echter op termijn wel leiden tot ernstige gevolgen voor de continuïteit van een onderneming. In een familiebedrijf zijn er bovendien nog een aantal extra mogelijkheden waar het mis kan gaan. Meldt je aan en neem een kijkje achter de schermen bij andere familiebedrijven.

Agenda:
Ontvangst  14.00 – 14.30 uur
Start            14.30 – 16.00 uur
Pauze          16.00 – 16.30 uur
Vervolg       16.30 – 17.30 uur
Borrel         17.30 – 18.30 uur

Let op!
Deze bijeenkomst is bedoeld voor de directie- en mt-leden van familiebedrijven en deelname is gratis. Deelname is echter niet gelijk gegarandeerd bij aanmelden: leden krijgen voorrang en om te voorkomen dat er concurrenten bij elkaar aan tafel komen, wordt alleen de eerste aanmelding uit een bepaalde branche geaccepteerd!

 

Inschrijving Rondetafelgesprek 17 mei 2022

Let op: Inschrijvingen worden niet automatisch geaccepteerd in verband met beperkte plaatsen. Na verzenden zullen wij een selectie contacteren met een officiële uitnodiging voor het event.

Datum

mei 17 2022
Expired!

Tijd

14:30 - 18:30
De Engel

Locatie

De Engel
Wallerweg 2, 3991 DM Houten

Organisator

Lets Talk Family Business
Email
info@ltfb.nl