Talkshow Opvolging: Continuïteit Voor Alle Generaties

Is de opvolging voor jouw familiebedrijf al goed geregeld? Heb je er vertrouwen in dat de overdracht succesvol zal verlopen? Wil je graag weten met welke valkuilen en succesfactoren je nog te maken kan krijgen? Leer van de fouten en successen van familiebedrijven die je zijn voorgegaan. Waar zijn zij tegenaan gelopen en hoe zijn ze ermee omgegaan?

De opvolging lijkt voor veel familiebedrijven nog steeds een behoorlijke valkuil te zijn. De meeste familiebedrijven weten dan ook de vierde generatie niet eens te halen. Waar in het hele proces gaat het nu fout? Ligt het aan de wijze waarop de opvolgers worden geselecteerd of meer aan de wijze waarop de overdracht vervolgens plaatsvindt? Of ligt het toch aan iets anders?

Laat je informeren en inspireren door een aantal interessante praktijkvoorbeelden, ofwel familiebedrijven waar inmiddels al de vierde, vijfde of zesde generatie het stokje heeft overgenomen.

Talkshow

In het eerste deel van deze bijeenkomst vertellen de gasten tijdens een talkshow, met Iris Rulkens als presentatrice, wat hun ervaringen zijn en wat zij ervan geleerd hebben. Je krijgt als toehoorder natuurlijk ook de kans om jouw vragen te stellen.

Gasten:

Rondetafels

In het tweede deel van deze bijeenkomst ga je in een roundtable gesprek nog wat dieper op bepaalde zaken in. Alle aanwezigen delen hun kennis en ervaringen met elkaar en kunnen verdiepende vragen aan de gasten en aan elkaar stellen.

Agenda:

  • Ontvangst     14.00 – 14.30 uur
  • Talkshow      14.30 – 15.15 uur
  • Pauze             15.15 – 15.30 uur
  • Roundtable  15.30 – 17.00 uur
  • Borrel            17.00 – 18.00 uur

Let op!
Deze bijeenkomst is bedoeld voor familiebedrijven en deelname is gratis, maar niet gegarandeerd bij aanmelden. Om te voorkomen dat er concurrenten bij elkaar aan tafel komen, wordt alleen de eerste aanmelding uit een bepaalde branche geaccepteerd!

 

Inschrijving Talkshow 11 april 2022

Let op: Inschrijvingen worden niet automatisch geaccepteerd in verband met beperkte plaatsen. Na verzenden zullen wij een selectie contacteren met een officiële uitnodiging voor het event.

Datum

apr 11 2022
Expired!

Tijd

14:00 - 18:00
De Engel

Locatie

De Engel
Wallerweg 2, 3991 DM Houten

Organisator

Lets Talk Family Business
Email
info@ltfb.nl