Themabijeenkomst Employer Branding voor Familiebedrijven

Veel bedrijven worden momenteel gehinderd in hun groei door een gebrek aan medewerkers met de juiste competenties. Het wordt steeds moeilijker om je mensen te behouden en bovendien nieuwe medewerkers aan te trekken. Nu meer dan ooit is het dus belangrijk om concurrerend te zijn in de arbeidsmarkt en als werkgever aantrekkelijk te zijn voor een nieuwe generatie potentiële werknemers. Hoe kan een familiebedrijf zich goed onderscheiden op dit gebied? Welke voordelen heeft een familiebedrijf en hoe kunnen deze zo goed mogelijk worden ‘vermarkt’?

Tijdens deze bijeenkomst geeft Martijn Roffel, een ervaren recruitment marketeer, eerst meer inzicht in ‘employer branding’ en ‘recruitment marketing’. Wat wordt hier mee bedoeld, wat zijn de mogelijkheden en hoe kan je hiermee aan de slag gaan?

Vervolgens vertelt Rick Koks, de DGA van Koks Group, hoe zij hun werving en selectie van medewerkers op een hoger niveau hebben gebracht door meer aandacht te besteden aan hun ‘employer brand’ en door recruitment marketing actief toe te passen. Je gaat weer naar huis met inzicht in de mogelijkheden en waar je rekening mee moet houden. Hoeveel tijd, geld en aandacht gaat het kosten en wat levert het op?

Agenda:
14.30 – 15.00 uur Ontvangst
15.00 – 15.45 uur  Inleiding Martijn Roffel – AskSem
15.45 – 16.00 uur  Pauze
16.00 – 17.00 uur  Presentatie Rick Koks – Koks Group
17.00 – 18.00 uur Borrel

Let op!
Deze bijeenkomst is bedoeld voor de directie- en mt-leden van familiebedrijven en deelname is gratis. Deelname is echter niet gelijk gegarandeerd bij aanmelden: leden krijgen voorrang en om te voorkomen dat er concurrenten bij elkaar aan tafel komen, wordt alleen de eerste aanmelding uit een bepaalde branche geaccepteerd!

Inschrijving themabijeenkomst op 15 september 2022

Datum

sep 15 2022
Expired!

Tijd

15:00 - 18:00
De Engel

Locatie

De Engel
Wallerweg 2, 3991 DM Houten

Organisator

Lets Talk Family Business
Email
info@ltfb.nl