Marketing en communicatie

Bij Let’s Talk Family Business voorzien wij jou van professional advies op het gebied van marketing en communicatie.
Bij Let’s Talk Family Business willen we jou helpen om jouw onderneming naar een volgend niveau te tillen waarbij marketing en communicatie een speerpunt vormen. Onder marketing en communicatie wordt in het kort verstaan, het promoten van een product of dienst middels het gebruik maken van de juiste communicatiemiddelen om zo op effectieve wijze nieuwe klanten te trekken. Investeren in marketing en communicatie is daarmee cruciaal om jouw bedrijf te laten groeien en jouw product of dienst te promoten.

Wij bieden deskundige ondersteuning op dit gebied waarbij wij het van belang vinden dat we de marketing en communicatie in het geheel benaderen, in plaats van de focus te leggen op losse onderdelen daarvan. Graag gaan we met jou als ondernemer om de (digitale) tafel zitten waarbij wij samen een compleet plan kunnen opstellen als het gaat om marketing en communicatie.

 

Online & Offline SEO
Op het gebied van marketing en communicatie zijn er tegenwoordig veel meer online mogelijkheden, maar het is niet vanzelfsprekend dat dit op de juiste manier gebeurt en een verkeerde aanpak kan alleen maar in het nadeel van jou als ondernemer werken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het gebruik van sociale media? Met een juist beleid kunnen hier marketing- en communicatiecampagnes worden opgezet waarmee tegelijkertijd duizenden potentiële kopers benaderd kunnen worden.

Daarnaast is een goede website erg belangrijk voor een goed marketing- en communicatiebeleid. Niet alleen wil je als ondernemer beschikken over een overzichtelijke website, de teksten die er op geschreven worden moet goed leesbaar zijn, klanten oprecht interesseren en goed te vinden zijn via online zoekmachines. Weet je dat het met behulp van het correct gebruikmaken van SEO, wat staat voor Search Engine Optimization, ervoor kunt zorgen dat jouw teksten extra opvallen bij Google en dat je website verder bovenaan verschijnt in een lijst met zoekresultaten?

Ook als het gaat om offline marketing en communicatie kennen wij de meest winstgevende kanalen en weten we de juiste doelgroep te bereiken. Wij werken samen met diverse partners die zich op professionele wijze gespecialiseerd hebben in verschillende onderdelen van marketing en communicatie. Uiteraard zijn wij diegene die met jou het plan opstellen en we blijven altijd toezicht houden op onze externe relaties.

Wat wil je met jouw bedrijf bereiken?
Om dit correct te doen zijn er een aantal factoren van belang. Allereerst samen kijken naar de doelgroep die je met je onderneming wilt bereiken. Dit bepaalt bijvoorbeeld of het belangrijk is om zowel online als offline marketing- en communicatiestrategieën uit te voeren. Daarnaast kijken we samen naar wat jouw product uniek maakt, wat daarmee de Unique Selling Points zijn en hoe die boodschap overgebracht kan worden aan potentiële klanten. Daarna kijken we naar de verschillende kanalen, waaronder sociale, maar ook traditionele media die kunnen helpen bij het verspreiden van jouw boodschap.

 

Neem contact op met Let’s Talk Family Business!
Ben je klaar om aan met Let’s Talk Family Business aan de slag te gaan voor de marketing en communicatie van jouw onderneming? Wij zijn benieuwd naar je! Let’s Talk Family Business beschikt over medewerkers en partners met jarenlange ervaring en concrete expertise op het gebied van marketing en communicatie in al haar facetten. Neem daarom direct contact op voor de mogelijkheden.