Wij bieden diverse abonnementen aan. Elk abonnement bestaat uit een basispakket, daarnaast kan je kiezen voor aanvullende abonnementen.

In het formulier hieronder kan je aangeven waar je interesse in hebt. Na versturen nemen wij vrijblijvend contact met je op en bespreken dan wat het beste aansluit bij de wensen van jouw bedrijf.

Basispakket

Het Basispakket bestaat uit:

 • LTFB Toekomst scan:
  Momentopname van het bedrijf: inzicht in bedreigingen voor de lange termijn continuïteit. Resulteert in een route/roadmap voor te zetten stappen en een volledig profiel waarmee waardevolle connecties met andere familiebedrijven worden gemaakt.
 • Bijeenkomsten:
  Netwerk vergroten.
  Inzicht verbreden en verdiepen.
  Inspiratie opdoen.
  Laat je inspireren en adviseren door andere familiebedrijven.
 • Sparring partners:
  Sparringpartners worden aanbevolen en aan je voorgesteld op basis van de wensen/behoeften die in de toekomst scan zijn geïdentificeerd.
 • Online platform:
  Op het online platform heb je toegang tot je eigen toekomstprofiel, messageboard, eventkalender = dashboard waarin je bijhoudt wat de voornemens zijn, de ondernomen acties en de resultaten hiervan.
 • Project management:
  Terwijl je eigen focus op de business blijft, zorgt je eigen LTFB Projectmanager voor voldoende focus op de gekozen route naar de toekomst = regelmatig contact en terugkoppeling op de voortgang en resultaten (mondeling, schriftelijk en in persoon).

€ 300,- (exclusief btw) per maand  (per jaar opzegbaar)

Aanvullende abonnementen


Algemeen


Focus op medewerkers


Focus toekomst


Keuze gemaakt?

Vul hieronder uw contactgegevens in en dan sturen wij u vrijblijvend extra toelichting en prijzen voor de gemaakte keuzes.

Let op: Met het invullen van dit formulier zit u dus nergens aan vast, wij gebruiken de informatie puur om met u verder in gesprek te gaan over welke opties het beste voor uw bedrijf zijn.