Voor familiebedrijven – door familiebedrijven

Let’s Talk Family Business ziet familiebedrijven als de motor van de Nederlandse economie. Zij hebben te maken met unieke vraagstukken op het gebied van aansturing, opvolging, communicatie en meer. Ons doel is om familiebedrijven te helpen verbeteren, door alle generaties heen. En dat doen we op onze eigen manier.

Onze diensten zijn toegespitst op de behoeften van familiebedrijven. Dit is altijd maatwerk, want iedere onderneming opereert op een ander niveau of bevindt zich in een ander fase. We beginnen altijd met het maken van een analyse van jouw organisatie zoals deze nú is. Vanuit dat startpunt kijken we naar de toekomst en maken we een schets van jouw doelstellingen. De route ernaartoe maken we makkelijker door te spiegelen aan andere familiebedrijven en van hen te leren.

Netwerk van familiebedrijven

Maak gebruik van de kennis en kunde van familiebedrijven van dezelfde omvang. Dat kun je doen door een basisabonnement te nemen. Deze is flexibel aan te vullen met specifieke diensten die op jouw bedrijf van toepassing zijn. We werken intensief samen om doelstellingen te behalen. Met resultaat!

Het is onze missie om familiebedrijven met elkaar te verbinden, te inspireren en te stimuleren. Doe je mee? Neem contact op voor meer informatie.

Sandra Andrae

Algemeen Directeur Stichting Let's Talk Family Business

Namens Let’s Talk Family Business is Sandra de verbindende schakel binnen ons netwerk aan familiebedrijven. Met haar jarenlange kennis en ervaring weet ze bedrijven en sparringpartners aan elkaar te koppelen die elkaar uitdagen tot nadenken. En aanzetten tot actie.

Haar drive is om bedrijven en hun managementteams te stimuleren zichzelf continue te verbeteren. Dit doet ze onder ander door bedrijven te stimuleren om ‘best practises’ met elkaar te delen. En door verbeterpunten op een eenvoudige manier inzichtelijk te maken. Sandra ziet zichzelf dan ook als kennismakelaar en analist met een passie voor familiebedrijven.

Kennismaken? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.