Workflow management & ICT

Op zoek naar een complete aanpak van Workflow management en ICT en zaken? Let’s Talk Family Business kan jou dit proces uit handen nemen!
Op het gebied van Workflow management en ICT  staat Let’s Talk Family Business klaar voor jou als ondernemer. Workflow management en ICT  zijn met recht een apart vakgebied en het is heel goed te begrijpen dat jij je liever met jouw producten of diensten bezighoudt dan met de technische elementen van de bedrijfsvoering. Gelukkig kan Let’s Talk Family Business op dit gebied jullie begeleiden en kunnen we deze werkzaamheden, met inachtneming van jouw persoonlijke wensen, uit handen nemen.

Waarom zou je investeren in ICT en operationele zaken binnen je onderneming bij Let’s Talk Family Business?
Waar dit gebied op het eerste gezicht misschien een saaie verplichting lijkt, zul je merken dat onze oplossingen op het gebied van ICT en operationele zaken ook bijdragen aan de algemene reputatie van jouw bedrijf en kun je daarmee de verkoop een boost geven. Door gebruik te maken van de beste software heb jij een beter inzicht in wat er binnen het bedrijf gebeurt en kun je knelpunten sneller herkennen. Een goede website zorgt daarnaast voor een betere vindbaarheid voor klanten.

Als het gaat om de aanpak van ICT en operationele zaken dan vinden we het bij Let’s Talk Family Business belangrijk om het gehele proces te overzien in plaats van te veel aandacht te besteden aan onsamenhangende details. Kort samengevat houdt ICT alle werkzaamheden in met betrekking tot computers, internet, software en websites.

Om aan de slag te gaan met de ICT-structuur binnen jouw bedrijf gaan we graag een persoonlijk gesprek met je aan waarbij we kijken naar wat voor onderneming je hebt, wat de behoeftes zijn en wat passende oplossingen kunnen zijn. We combineren onze kennis van de verschillende middelen met de specifieke behoeftes van jouw bedrijf om zo met een concreet, overzichtelijk en compleet plan van aanpak te kunnen komen.

Zo gaan wij aan de slag met jouw ICT-vraagstukken
Het maken van een website voor jouw bedrijf en de technische elementen die daarbij komen kijken behoren ook tot onze aanpak op het gebied van ICT en operationele zaken. Daarnaast gaat het bij ICT om de aanwezige computers, de samenwerking daartussen, het goed beveiligen van gegevens en het installeren van relevante software. We kunnen bijvoorbeeld een CRM-systeem aanraden en implementeren waardoor jij duidelijk overzicht kunt krijgen als het gaat om de in- en verkoop en de financiële stand van zaken.

Als het gaat om het uitvoeren van de werkzaamheden op ICT-gebied werken wij samen met een aantal deskundige partners. Waar wij altijd toezicht houden op het gehele proces, vinden we dat we bepaalde elementen moeten overlaten aan betrouwbare partijen die daar gewoon het allerbeste in zijn. Zo kunnen wij een op-maat-gemaakt product leveren dat geen enkel aspect overslaat van het ICT-beleid binnen jouw organisatie.


Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw bedrijf!
Interesse gekregen in de mogelijkheden van Let’s Talk Family Business als het gaat om het uitvoeren van jouw beleid op het gebied van ICT en operationele zaken? Neem dan contact op! Wij zijn benieuwd naar jouw bedrijf en vinden het leuk om jou te ondersteunen bij het verder ontwikkelen ervan.